середа, 5 лютого 2020 р.

Триває відбір учасників до Школи виховників джур Буковини


Департамент освіти і науки облдержадміністрації спільно з Чернівецьким обласним центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, Громадською організацією «Тактична група 4.5.0» організовує проведення семінару-практикуму «Школа виховників джур» (далі – ШВД) для
педагогічних працівників Буковини, відповідальних за проведення І-ІІ етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (далі – Гра) у 2019/2020 навчальному році, присвячений Дню українського добровольця.
ШВД відбудеться протягом 12-14 березня 2020 року на вишкільній базі ГО «Тактична група 4.5.0» у с. Добринівці Заставнівського району.
Програмою заходу передбачено ознайомлення з інструментами організації виховної роботи за методикою «Сокіл» («Джура»), створення та отримання реєстраційного номера куренів у закладах освіти, практичні заняття з випробувань, які увійдуть до ІІ етапу Гри у Чернівецькій області.
До участі у ШВД на конкурсній основі буде відібрано 30 педагогічних працівників. Для реєстрації у відборі необхідно до 15 лютого 2020 року подати заявку на сайті Чернівецького обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді http://traveller.at.ua/ 
Про результати конкурсного відбору буде повідомлено додатково у період з 18 до 22 лютого 2020 року.
Харчування, проїзд учасників здійснюється за рахунок сторони, що відряджає. За результатами проходження навчання будуть видані сертифікати.

1 коментар:

  1. Добрий день, пані Олено!
    Карантин карантином, а нам "Джуру" розвивати треба. Підготовка виховників є сьогодні найактуальнішим завданням. Як у Вас вирішилося питання підготовки вишколу, принаймні на етапі зголошень учасників?
    З повагою. Тарас Рондзістий

    ВідповістиВидалити