середа, 24 квітня 2019 р.

Я маю знати - у Чернівцях відбулась промо акція

Сьогодні на Центральній площі Чернівців за ініціативи служби у справах дітей міської ради  проведено відкриті консультації "Я маю знати". Розпочалась промо акція жвавим дитячим танцювальним флешмобом. Всіх учасників привітали Інна Никитенко, начальник служби у справах дітей ЧМР, Артур Шкроб,  начальник управління патрульної поліції в Чернівецькій області та Микола Басараб, начальника сектору ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькій області.
Присутнім запропонували пройтися "коридором пізнання", де охочі мали смогу познайомитись з різною корисною інформацією.
"Міф чи факт" - про цю локацію розповіла член благодійної організації «100% ЖИТТЯ» Христина: "Ми підготували для діток інформацію про СНІД, що є фейком та правдою. А також можна прийняти участь в нашій вікторині та отримати
солодкий подарунок".
Ювенальна поліція запропонувала поглибити знання у напрямку булінгу, а також розповіла які дії дитини повинні бути у разі якщо вона стала свідком або жертвою булера.

Організаторами акції виступили:Чернівецька міська рада спільно з Головним управлінням Національної поліції в Чернівецькій області, управлінням патрульної поліції в Чернівецькій області, благодійним фондом "Нова сім’я", благодійною організацією «100% ЖИТТЯ» та іншими організаціями міста.
Плекаймо світ через пізнання і життя стане цікавішим та різноманітнішим.














Немає коментарів:

Дописати коментар